Slide1
Slide1

Onthaasten in de Kempen...

 
De authenticiteit en de charme van het platteland begeesteren de laatste jaren meer een meer mensen. Het pure platteland is een bron van inspiratie en een plaats waar de alledaagse drukte het hoofd kan worden geboden. 
In 2011 werd deze oude boerderij compleet gerenoveerd naar de hedendaagse normen. Vandaag wordt De Vreehoeve verhuurd voor allerlei verschillende toepassingen naargelang uw eigen wensen. Wij ontvangen graag families maar ook vriendengroepen en bedrijven zijn meer als welkom.

Deze woning beschikt over ruim 9 tweepersoonskamers en biedt veel ruimte om te ontspannen.

Onze faciliteiten

Er zijn 4 slaapkamers met een 2-persoonsbed en 5 slaapkamers met 2 1-persoonsbedden, waarvan 1 kamer met extra stapelbed. Ook steeds ter uwer beschikking zijn 5 kindervouwbedjes, en 5 kinderstoelen.


Elke slaapkamer is voorzien van een sanitaire ruimte met douche en lavabo. Boven is er ook een sanitair blok met 3 toiletten. Beneden is een ruime aansluitende keuken en living met eetkamer.Er zijn 2 toiletten op de benedenverdieping.Daarnaast is er ook een grote ontspanningsruimte. Een ruime tuin met verwarmd zwembad en barbecue (houtskool zelf te voorzien)en overdekt terras zijn volledig ter uwe beschikking.

 

                 Tot snel!